Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit augustus, 2008 tonen

Werken Stationsstraat - Nieuwstraat

Deze ochtend dacht ik even dat mijn droom in vervulling ging toen ik zag dat men de rijbaan aan het uitgraven was op het kruispunt Stationsstraat-Nieuwstraat. Ik hoopte op de aanleg van een verkeersplateau, doch niets lijkt wat het is ...en wordt de rijbaan opengelegd voor een waterlek in de riolering. Ik zal dus nog wat geduld moeten hebben. Vanaf 1 september zal ik daar, zoveel als mogelijk, aan te treffen zijn tussen 07.50 uur en 08.20 uur teneinde het verkeer er 'moreel' wat af te remmen en de fietsers veilig over te laten, in afwachting van veiligere tijden. De zone 50 borden zijn nog niet geplaatst, maar wij zijn in blijde verwachting. Vanaf dan zal de snelheid in de hele Stationsstraat op grondgebied Lochristi 50 km per uur zijn.

LOCHRISTI LEEFT !!

Op zondag 24/08/08 was er opnieuw de happening LOCHRISTI LEEFT !!! Na de doortocht van de Eneco-tour te BEERVELDE, mocht ik samen met onze wijkcoack Erik DENOYEL toezicht houden op Lochristi Leeft. De rommelmarkt trok meer volk dan verleden jaar, alsook de BBQ. De brandweer Lochristi zorgde voor een demonstratie waarbij een "slachtoffer" diende geƫvacueerd te worden vanuit een dakraam. Natuurlijk , geen twijfel mogelijk, verliep alles vlekkeloos.

OPENDEUR demonstratie grondverzettoestellen MEGANCK-COLLEWAERT te BEERVELDE

Aan het zandwinningsgebied te BEERVELDE bij de firma MEGANCK-COLLEWAERT was er op 23 en 24 augustus een demonstratieweekend van grondverzetmachines. Op zaterdag werd het publiek uitgeregend, maar op zondag kwamen er toch een 1500 tal toeschouwers kijken. Menigen schoven aan de frituur aan voor een gratis frituurmaaltijd. Mooi initiatief.

DE CLIENT te LOCHRISTI

Op donderdag 21 Augustus had ik de gelegenheid om de opening mee te maken van http://www.declient.be/ DE CLIENT Lochristi. Er kwam 'mega' veel volk op af, waaronder heel wat BV's. Het centrum van de gemeente werd omgetoverd tot een hippe danstempel met heel wat schoon volk en ..... nog schonere auto's. Samen met Inge en Erik trachtten wij alles in goede 'verkeersbanen' te leiden. Tania Dexters was ook van de partij en verwende ons op een heuse Benji-sprong, weliswaar gekleed deze keer.